Hliník se odstěhoval do Humpolce.
Což je prima, protože v Humpolci se právě s Velkou prázdninovou výzvou nacházíme, takže můžeme pana Hliníka náležitě uctít dnešním stylovým úkolem:
Připravte něco v alobalu.
Způsob tepelné úpravy je jen a pouze na vás, stejně tak obsah alobalového balíčku. Podmínkou je, že to bude aspoň teplé, když už ne horké, a to vzdor stávajícím vedrům. Výzva je výzva.
Alobalová inpsirace z Apetitu:
3.8.2017 at 0:05
Haha, tak to jsi mě Flo s hliníkem dostala, já jsem si říkala podle obrázku bonbonu, že je budeme muset do něčeho použít nebo vyrobit;) už se jdu inspirovat nějakým zabaleným receptem…jeden vlastně znám, kořeněné balíčky podle Zapálené kuchařky, tak třeba kuřecí jen vyměním za tofu, které jsem původně koupila na další várku wakame pomazánky:)
3.8.2017 at 0:07
A nejlépe se s jídlem vyfotit u pamětní desky Hliníka v Humpolci:o)
Je na ní nápis: Svému nejslavnějšímu přistěhovalci Hliníkovi vděční spoluobčané.
3.8.2017 at 2:06
A Slováci sa vyfotia pri vstupnej tabuli do Hliníka nad Hronom. ;-)
Btw, rozmýšľam, či by mi prešlo toto predvlaňajšie prevedenie: http://letitia-vari.blogspot.sk/2015/07/pripravte-nejake-jedlo-vonku.html
Alebo toto:
1. Čokoládu roztopime do takmer tekutého stavu. (Najlepšie na slnku, alebo v rozpálenom aute. V prípade núdze si objednáme horúcu čokoládu, alebo čaj a čokoládu zabalenú v alobale položíme na šálku. Po chvíli bude správne mäkká.)
2. Ovocie nakrájame na vhodné kúsky.
3. V reštaurácii si vypýtame (alebo aj nevypýtame) zopár špáradiel, na ktoré potom napichujeme kúsky ovocia namočené v čokoláde.
4. Naaranžujeme a ponúkneme niekomu, koho máme radi.
Dobrú chuť! :)
http://letitia-vari.blogspot.sk/2015/07/letna-vyzva-ovocny-dezert.html
3.8.2017 at 14:18
Určitě by to prošlo ;-)
4.8.2017 at 17:36
Plánovala jsem, že upeču červenou řepu na carpaccio, ale když má být teplá, půjde rovnou na talíř. Už se těším.