Koldt bord znamená doslova studený stůl a v Dánsku jde o jídlo složené ze studených i teplých chodů, sevrírovaných formou švédského stolu.
Přesně tento druh servírování po vás dnes budu chtít. Nemusíte to s počtem chodů přehánět, úplně stačí jeden jediný. Taky si můžete vybrat snídani, svačinu, oběd nebo večeři – jak je libo. Jen uzpůsobte podávání jídla tak, aby si vaši strávníci vše mohli dát sami na talíř a měli přitom pocit výběru :-)
Inspirace z Apetitu
- Vietnamský salát s grilovaným masem
- Mezze
- Stánin „skládací boršč“ (čili lego polévka)
- Základní recept na palačinky + variace marmelád, náplní a ovoce
- Houstičky + varianty oblohy
Výhra za tento úkol
Za vaši pohostinnost dnes můžete vyhrát kuchařku Slané pečení z edice časopisu Apetit.
Jako obvykle, pro účast v soutěži o kuchařku je třeba označit ve vašem dnešním příspěvku facebookovou stránku časopisu Apetit, případně instagramový profil @apetitonline. Pokud máte rádi hashtagy, ten správný je #casopisapetit.
27.8.2018 at 17:41
Včera se mi to nelíbilo, protože místo kulinaření jsem musela přemlouvat někoho z rodiny ke hře. Dnes je to ještě divnější, protože budu dělat švédský stůl sama pro sebe. Ale zase budu mít jistotu, že mi nikdo před nosem nesní moje oblíbené kousky.
27.8.2018 at 17:42
No tak to se mi ulevilo,už nemusím tolik připravovat,pro dva je to hned.Když bylo o prázdninách plno tak bylo co se ohánět.Pozdrav posílá Jitka.děda