Úkol 27: Švédský stůl

Koldt bord znamená doslova studený stůl a v Dánsku jde o jídlo složené ze studených i teplých chodů, sevrírovaných formou švédského stolu.

Přesně tento druh servírování po vás dnes budu chtít. Nemusíte to s počtem chodů přehánět, úplně stačí jeden jediný. Taky si můžete vybrat snídani, svačinu, oběd nebo večeři – jak je libo. Jen uzpůsobte podávání jídla tak, aby si vaši strávníci vše mohli dát sami na talíř a měli přitom pocit výběru :-)

Inspirace z Apetitu

Výhra za tento úkol

Za vaši pohostinnost dnes můžete vyhrát kuchařku Slané pečení z edice časopisu Apetit.

Slané pečení Apetit

Jako obvykle, pro účast v soutěži o kuchařku je třeba označit ve vašem dnešním příspěvku facebookovou stránku časopisu Apetit, případně instagramový profil @apetitonline. Pokud máte rádi hashtagy, ten správný je #casopisapetit.

Share Button

2 komentáře

  1. Včera se mi to nelíbilo, protože místo kulinaření jsem musela přemlouvat někoho z rodiny ke hře. Dnes je to ještě divnější, protože budu dělat švédský stůl sama pro sebe. Ale zase budu mít jistotu, že mi nikdo před nosem nesní moje oblíbené kousky.

  2. No tak to se mi ulevilo,už nemusím tolik připravovat,pro dva je to hned.Když bylo o prázdninách plno tak bylo co se ohánět.Pozdrav posílá Jitka.děda

Komentáře jsou uzavřeny.

© 2024 Velká výzva Kuchařky pro dceru

Tato výzva je součástí webu Kuchařka pro dceruNahoru ↑