Úkol č. 24: Večeře při svíčkách

Nezní to romanticky? Však kdy jindy si dopřát romantickou večeři při svíčkách než koncem týdne?

Výzva je myslím dostatečně jasná a nepotřebuje další vysvětlení: ozvláštněte si dnešní stolování aspoň dvěma zapálenými svíčkami (protože jinak by to byla večeře při svíčce a to se nepočítá).

Za jakékoli případné následky nebo za budoucí výdaje v porodnici neručím.

Share Button

29 komentáře

  1. Tak jo, proč ne :) Sice celý den budou vozit beton, do toho budou řádit děti, ale drahý má svátek, tak snad takové rozmazlování přežije. Pokud ovšem nevadí, že svíčky zapálíme ještě za plného slunce, bo do tmy ho těžko udržím vzhůru, sama budu s večerem padat na hubu…

  2. Tak to mám s dnešním úkolem smůlu, večer budeme sedět v autobuse směr romantická dovolená, takže svíčky by se mohly uskutečnit jen na oběd…uznáš mi to, Flo? :-)

  3. Hm… a můžu večeřet při svíčkách i sama? Ne že by drahá polovička nebyla k dispozici, ale na svíčky ho vůbec neužije :-(. Ale na jednu naši večeři při svíčkách si vzpomínám. Dávno tomu, měli jsme tehdy jako domácího mazlíčka potkanku, která občas i na ten stůl vylezla a zkoumala, co by ukradla dobrého. A ty svíčky ji tehdy velmi zaujaly, až si sežehla půlku fousků (jí to vůbec nevadilo, vyděšení jsme byli jen my). Ten večer jsem byla požádána o ruku. A tím bylo asi romantice ze strany muže učiněno zadost :-)))

  4. Len aby sme po takej „výdatnej“ večeri stihli nahrať dôkaz do polnoci. Taká romantika sa niekedy zvykne pretiahnuť. Alebo tentoraz budú uznané aj popolnočné dôkazy? ;)

    • Leti ty jsi skvělá :o) potřebovala jsem spravit náladu a díky tobě se stalo :oD krásný den, Dana

    • Taky me to hned napadlo, asi se proste budeme muset v prubehu romantickeho vecera omluvit s tim, ze jeste musime vlozit foto na FB ;-).

    • Nebudou :-) Zříkám se veškerých následků :-)

    • Z případných následků se Fló, obávám se, nevykroutíš ;o)
      Aspoň nám ve škole to říkají pořád, že při každé pořádané akci zodpovídáme za všechno a za všechny… :)
      Tak můžeš snad jen doufat, že ty následky nebudou ,,katastrofického,, rázu.. :o)

  5. Dilema – spojit to s přítelovými narozeninami, které má až v neděli? Přece jenom to budou první společné svíčky za čtyři roky a celý víkend budeme pryč, takže jestli budu připravovat něco dobrého, tak až v pondělí… Na druhou stranu aby to nebylo divné takto dopředu.. Asi budu mít v práci o čem přemýšlet :)

  6. Moc pěkný úkol! Jsem jen zvědavá, kdo to stihne do půlnoci vyfotit/poslat. Radím: uciňte tak při samém začátku, třebas bude ještě světlo. S plnými talíři to bude i fotogeničtější.

  7. Holky mně vrtá hlavou, proč tolik řešíte ty svíčky, přece na tom nic není posedět a zapálit svíčku a něco zdlábnout… nejde snad o žádnou svazující a zavazující akci, nejde o nic jen o pohodu…

  8. TAK TO BUDE ZASE PRÁCE PRO DĚDU.MUSÍ UDĚLAT STŮL PRO 12 PŘÍSEDÍCÍCH.ALE ON TO DÁ.VNOUČATA UŽ NANOSILA SVÍČEK ŽE TO BUDE STAČIT AŽ DO ROZBŘESKU.MOC SE TĚŠÍM NA PODVEČER AŽ VŠICHNI ZASEDNEME A DÁME SI BAŠTU.BUDEME SI TO MUSET ZOPAKOVAT JEŠTĚ ZÍTRA AŽ DORAZÍ I OSTATNÍ.DĚDA AKORÁT PŘIDÁ STŮL ZDRAVÍM JITKA

  9. JEŠTĚ JSEM SPLNILA I ZRH.NAKOUPILA JSEM ČERSTVÉ SÝRY.POPOVÍDALA S OBCHODNICÍ.PŘIDALI SE I OSTATNÍ A BYLA KRÁSNÁ DEBATA JITKA

    • Na vaše zprávičky se každý den těším Jitko :)) Užijte si krásný rodinný večer při svíčkách :o) dana

  10. I když je ještě dost světla, slunce teprve pomalu zapadá, úkol už jsme splnili a povečeřeli při svíčkách – můj drahý, já a naši psí miláčci :o)
    Fotku jsem šoupla na facebook radši hned díky varování ostatních pisatelek ;o) – co, Leti ?? ;o) a jdu relaxovat zpět za drahoušky na zahradu, svíčky krásně začínají osvětlovat altán a nebýt tohoto báječného úkolu, seděli bychom tam jen tak bez nich a to byla věčná škoda :)) přeju krásný romantický večer všem – jde prožít i o samotě, stačí klid a pohoda na duši :o) Dana

    • U nás začína poriadne fúkať, takže sviečky jedine vnútri. Ale aj tak to bolo fajn. :)
      A áno, stihli sme. :)

  11. Tak nakonec jsem nemusela při svíčkách večeřet sama, i když muž trochu vrčel, že se z té výzvy jednou zblázním. Ale mě to baví :-). A ta večeře rozhodně měla svoje kouzlo – byt máme totiž totálně rozbordelený, protože stěhujeme ložnici a dětský pokoj, jedno měníme za druhé. Není tedy čas na vaření, ani důstojný prostor na jídlo, všude jsou naskládané věci. Takže já měla chleba s pomazánkou, muž švestkové knedlíky od včerejška, obojí položené na dřevěné stoličce, seděli jsme u toho na matraci sundané z postele a k tomu zapálené dvě čajovky… Takže to vlastně bylo moc fajn :-). Jen teda ještě za světla, neb pak jsme spěchali za přáteli do hospůdky, domlouvat dovolenou.

  12. Tak jsem si dneska zopákla večeři při svíčkách …. díky Flo za žolíčka :)

Komentáře jsou uzavřeny.

© 2024 Velká výzva Kuchařky pro dceru

Tato výzva je součástí webu Kuchařka pro dceruNahoru ↑