Jsou tu. Další Vánoce.

Tato 30denní výzva je určena všem, kdo se úkolu přichystat ty nejlepší vánoční svátky zhošťují s láskou, vášní a třeba i poprvé v životě.

Jejím smyslem je provést vás krok za krokem adventním obdobím, popostrčit vás k nezbytným přípravám, ukázat vám, jak si advent užít, dát vám inspiraci a dopřát pocitu, že to zvládnete a že v tom nejste sami.

Až tahle výzva skončí, budete mít pocit, že jste na Vánoce připraveni a že to byl opravdu báječný advent.

Tohle si opravdu nemůžete nechat ujít.

Přidejte se k velké adventní výzvě Kuchařky pro dceru.

Každý den tu pro vás budu mít nový úkol.

Každý den se díky němu můžete přiblížit o krok blíž k dokonalým vánočním svátkům.

Každý den tu najdete novou inspiraci.

Každý den se můžou zvýšit vaše šance na výhru.

Výhra? Opravdu?

No jasně! Přece neskončíme u toho, že budete mít uklizeno, nakoupeno a upečeno :-)

Stejně jako letní prázdninová výzva měla svou velkou výhru, tak i adventní výzva vás bude lákat velkou závěrečnou cenou, abyste měli pořádnou motivaci dokončit všechny úkoly včas.

Na konci výzvy proto čeká na jednoho z vás spousta dárků pod stromeček:

1. Kuchařka pro dceru a Snídaně u Florentýny, tedy dvě knížky se srdíčkem

S expresním doručením předvánoční poštou až k vám. Pokud už některou z knih doma máte, určitě s výhrou uděláte radost někomu ve vašem okolí. Potažmo dceři, že :-)

Kuchařka pro dceru Adventní výzva

2. Sada nádobí značky Kitchen Aid v hodnotě 13.960 Kč

Roboty této značky používám a nedám na ně dopustit. Je na ně stoprocentní spolehnutí a přináší mi jen radost. A o pocit z kvalitních výrobků této značky se chci podělit i s vámi. Výherce dostane sadu čtyř hrnců, které jsou z kvalitní nerezové oceli a v třívrstvém provedení.

Kitchen Aid sada nádobí

A protože firma Kitchen Aid vás, zdejší soutěžící, naprosto miluje a už v létě byla fascinována, jak báječně se umíte zapojit do výzvy, tentokrát to neskončí jen u první ceny! Kitchen Aid věnuje krásné ceny také pro 2. a 3. místo.

2. místo – Kitchen Aid tyčový mixér s příslušenstvím v hodnotě 4.490 Kč
Kitchen Aid tyčový mixer

3. místo – Kitchen Aid ruční šlehač s příslušenstvím v hodnotě 4.190 Kč
Kitchen Aid ruční šlehač

3. Roční kombinované předplatné Apetitu (tištěné + digitální) v hodnotě 1138 Kč

Kdo může říct, že má dost kuchařské inspirace? Nikdo. Ať už se jedná o běžné všednodenní večeře, víkendové menu nebo nápady na sladké pečení, dobrých nápadů a receptů není nikdy dost. A tak jsem spojila síly s nejčtenějším českým kuchařským časopisem Apetit. Společně vás budeme provázet touto výzvou.

K úkolům, kde bude potřeba něco uvařit, upéct nebo přichystat, vám Apetit naservíruje celou nabídku receptů ze svých sbírek, abyste měli dost inspirace. A to pořád ještě není všechno. U spousty úkolů budete mít šanci každý den vyhrát jednu kuchařku z edice Apetit. Můžete se tak radovat už v průběhu výzvy.

Apetit predplatne

Není to ale ještě všechno! Apetit věnuje i cenu pro 2. a 3. místo, konkrétně půjde o půlroční předplatné v hodnotě 359 Kč.

4. Dárkový poukaz na nákup v hodnotě 3000 Kč, který vítězi věnuje Billa.

Je to jasné, vánoční přípravy se neobejdou bez nákupů. Občas vás budu v některých úkolech posílat na nákup i já, ale jen proto, abyste některé věci nesháněli až na poslední chvíli. Dárky, suroviny na vaření, seznamy jsou dlouhé, znáte to.

Proč si tohle nakupování tedy nějak nezpříjemnit? Obchodní řetězec Billa vám v tomhle může být velkou inspirací i podporou. Upekli jsme společně takovou spolupráci, díky které můžete při nakupování nejen utrácet, ale i vydělat.

Billa poukaz na nákup

Jak se zapojit (a vyhrát)?

Kdykoli probíhá nějaká honba za pokladem, každý účastník tuší, že cesta je vlastně cíl. Že ani tak nejde o poklad samotný, jako o zábavu, napětí a dobrodružství, které čekají po cestě. Poklad je vlastně jen záminka, proč se na tuhle cestu vydat.

Do mé velké adventní výzvy se proto nemusíte nikde přihlašovat.

Každý den od 20. listopadu 2015 do 19. prosince 2015 přesně o půlnoci zde, na stránkách Velké adventní výzvy, budete moci otevřít další okénko z adventního soutěžního kalendáře s novým úkolem na příslušný den. Máte přesně 24 hodin na to, abyste ho splnili. Pak úkol přestane platit a otevře se zase okénko nové.

Nemusíte se bát, že by to byly náročné úkoly, které se nedají splnit narychlo během jednoho dne. Bude se jednat o maličkaté radosti, které vždy nějak budou souviset s přípravou na Vánoce a s tím, jak si užít advent.

Nemusíte se ani strachovat, že vás budu nutit jíst nebo vařit věci, které vám nechutnají. Úkoly jsou opravdu pro radost a pro zábavu. Abyste na konci výzvy mohli říct: teď ať si Vánoce klidně přijdou!

Je jen na vás, abyste se na stránky Velké adventní výzvy Kuchařky pro dceru sami každý den podívali, otevřeli okénko a zjistili si, jaký je úkol. Je jen na vás, zda výzvu přijmete nebo nad ní mávnete rukou.

Zábavu sice mohou zažít všichni, hlavní výhru ovšem dostane jen jeden. Samozřejmě ten, kdo prokazatelně splní nejvíc úkolů.

Jak se bude hodnotit

Abych poznala, že jste úkol splnili včas, nikoli až dva dny poté, potřebuju nějaký důkaz. Takže je jasné, že se vám bude hodit mobil, který umí fotit, případně nějaký příruční foťák.

Tak například když dostanete za úkol dát si horký nápoj do hrnku, buď si uděláte netradiční selfie, jak popíjíte svařák na trhu, nebo někoho necháte, aby vás vyfotil, nebo stačí, když vyfotíte hrnek, čekající, až se z něj někdo napije. Zachycení soutěžního okamžiku je jen na vás a na vaší fantazii, stačí, když bude dostatečně patrné, že jste se do úkolu pustili.

Tuhle svou fotku musíte ještě v soutěžní den někde zveřejnit. Na svém blogu, na Facebooku, na Instagramu, na Twitteru, nebo třeba v diskuzním fóru, kam se chodíte bavit. Prostě kdekoli na internetu, kde to můžu dohledat a vidět i já, abych si mohla ověřit datum, když na to přijde. Jenom jedna věc nepřipadá v úvahu. Neposílejte mi své fotky e-mailem :-) Kdybyste mi je všichni každý den posílali, tak se z toho zblázním a nezůstane mi čas na moje vlastní adventní přípravy a prošvihnu Vánoce.

Pokud máte pocit, že to není fér, protože nevlastníte facebookový profil, sociálním sítím se vyhýbáte, blog neprovozujete a internetových diskuzí se neúčastníte, klidně mi zkuste navrhnout jiné řešení, které nezpůsobí kolaps mé e-mailové schránky. Jediná podmínka je, že tohle řešení musí mít veřejně dohledatelný a nezmanipulovatelný důkaz, že úkol byl splněn příslušného dne. Anebo se jen výzvy zúčastněte zcela soukromě jen tak pro radost, protože to se počítá ještě víc, než samotná výhra.

Aby z toho nebyla povidla, vytvořila jsem pro soutěžní pravidla zcela samostatnou stránku, kde máte všechny detaily podrobně vysvětlené a kde se můžete zeptat, pokud by vám stále něco nebylo jasné.

Přidejte se k Velké adventní výzvě Kuchařky pro dceru

Stáhněte si soutěžní arch, kam si budete zapisovat, které úkoly jste splnili a který mi na konci výzvy odešlete, abych mohla provést vyhodnocení.

A když nějaký úkol minete nebo nestihnete? Znamená to, že už jste ho prošvihli bez náhrady? Ne tak docela. Občas, někdy, sem tam, příležitostně, zveřejním soutěžního santaklausovského žolíka. Ten vám umožní vrátit se k některému z minulých úkolů a dá vám druhou šanci. Ale kdy to bude, to samozřejmě předem neprozradím.

Udělejte hned teď první krok k účasti v soutěži:

Stáhněte si soutěžní formulář (je ve formátu pro Microsoft Word) a začněte se těšit :-)

Share Button